Szabadon a Luxus közepén

A Liget Rezidencia egy új esküvői helyszín Szegedhez közel, mely azzal az elképzeléssel jött létre, hogy egy pillanatra megállítsuk az időt, s egy gyönyörű három hektáros virágzó, ősfás parkba olyan esküvői színteret alkossunk, ahová a saját elképzeléseink mellé minden ifjú pár beilleszthesse egyedi ötleteit. Szeretnénk hinni, hogy dinamikus életünkben legalább a legszebb pillanatokra, a Nagy Napra jut megfelelő figyelem, idő. A helyszín kialakítása során nem szerettünk volna egy megszokott sablonba illeszkedni,végleges formákkal lezárni a tereket. Lehetőséget  hagytunk minden kedves  párnak, hogy az általuk megálmodott  koncepció szabadon érvényesüljön.Családias környezetben mégis elegáns, szabad, luxus környezet várja a hozzánk ellátogatókat.  Nem célunk a péntek, szombat, vasárnapi esküvői ipar. Hetente maximum egy eseményt vállalunk, s az a hét kizárólag az ifjú párról szól. A velünk együttműködő partnereink is ezt a hozzáállást képviselik, személyre szabottan, az egyedi kívánságoknak megfelelően állítják össze kínálatukat, végzik munkájukat. Az alapelképzeléseink során megvalósult esküvői helyszínt  folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, de már a nálunk esküdni szándékozó párok ötleteivel kiegészítve. Létrehoztuk a Szerelmesek Ligetét, ahová minden párunk ültethet egy kis fát és reményeink szerint majd évtizedek múlva is  visszatérnek hozzánk egy-egy napra, megerősítvén szerelmüket. Mi nem pörgős, gyors rendezvényeket kívánunk szervezni, hanem akár  egész hétvégén át tartó wellnesszel, morzsapartival egybekötött szabad, szervezett ám de időkorláttól független szórakozást kívánunk nyújtani, maradandó élményekkel. Hagyunk időt a boldog pillanatok megéléséhez és minden tehetségünkkel azon vagyunk, hogy ez a Nap egyedi és felejthetetlen legyen.

Köszönettel tartozunk  párjainak, akik nálunk mondták ki a boldogító igent. Sok kedves élményben volt részünk, sokat tanultunk tőletek. Veletek könnyű volt fejlődni! Ahogyan meghallgattuk igényeiteket, s kerestük rá a legjobb megoldásokat, mára komplex esküvői szolgáltatást tudunk nyújtani.

A szervezésnek és lebonyolításnak  minden apró részletében számíthattok szakértői segítségünkre. Az esküvői meghívók tervezésétől a morzsaparti megszervezéséig.  A minőségi esküvői szolgáltatókkal való kapcsolatunknak köszönhetően a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani.

A hely kitűnő adottságai miatt bármilyen ötlet kivitelezhető, legyen szó elegáns, country vagy vintage arculatról. Nem kell alkalmazkodni a tömegízléshez, a hatalmas parkban rejlő adottságok miatt, bátran szabadjára engedhetitek képzeleteteket és megvalósíthatjátok egyéni elképzeléseiteket.  2019-ban bővítjük a hófehér Röder sátrat, így már 200 fős lakodalmak lebonyolítását is tudjuk vállalni. A trombitavirággal átszőtt  pergolás kültéri grillteraszon  látványsütésre is lehetőség nyílik. Az egyedi bútorok lehetővé teszik, hogy saját egyéni stílusotokat érvényesítsétek. Választhatóak elegáns körasztalok, hófehér chiavari székek, faragott lábú vintage asztalok fa asztallappal, és egyedi különleges kiegészítők, mint például iparművész által tervezett ornamentikás díszítésű boldogságkapu a hozzátartozó anyakönyv vezetői asztallal, és candy-bar kocsi valamint dekopage technikával készített fotófal.  A bel-és kültéri fénytechnika; klasszikus csillár, led világítás, party fénydekoráció összjátéka mindig a megfelelő hangulathoz alkalmazkodik.

A területen található 600 m2-es luxus –wellness élményházban lehetőségetek van a szűk családi körrel, barátokkal, szolgáltatókkal felkészülni a nagy napra, s egy közös morzsaparti keretében kipihenni az áttáncolt éjszakát.  A szórakozás nincs időkorláthoz kötve. Az egyedileg tervezett nászutas szoba a Liget Rezidencia ajándéka.

Elkészült a Kisparaszt vendégház közvetlenül a Liget mellett, mellyel együtt 25 fő elszállásolására van lehetőség helyszínen.

Az erdei környezet ideális a polgári ceremónia lebonyolításához!

 

A szerelmeseknek nem kell külön helyszínt keresni a fotózáshoz, hiszen a csodálatos természeti környezetben minden feltétel adott.  A kihelyezett polgári ceremónia lebonyolítása a zákányszéki hivatalhoz tartozik. Védett, ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A Liget Rezidencia külső partnerei a legmagasabb szolgáltatást biztosítják – catering, dekoráció, esküvőszervezés és a kitűnő hangulat megteremtéséhez. Az alacsony áraktól a legmagasabb minőségig van lehetőség igénybe venni a kapcsolódó szolgáltatásokat.

Látogassatok ki hozzánk, ha személyesen is szeretnétek megismerkedni a helyszínnel, s persze velünk!

Várunk szeretettel,

Liget Rezidencia csapata

“Szabadság, a luxus közepén”

Elérhetőségek

6787 Zákányszék, Tanya 239.
+36 30 555 3809

Ajánlatkérés

8 + 14 =