Foglalási és lemondási feltételek

1. A foglalás és ajánlatkérés formája

A Liget Rezidencia szálláshelyfoglalást kizárólag e-mailben, online foglalási rendszeren keresztül fogad el. A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Liget Rezidencia szállásfoglalási rendszert üzemeltet.

Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási szándékuk elküldése előtt minden esetben tájékozódjanak az elérhetőségi, foglaltsági naptárunkban http://ligetrezidencia.hu/wp/kapcsolat/foglalt-az-idopontom/, hogy biztosan elérhetőek még a foglalni kívánt dátumok.

Kiemelt ünnepi időszakokban áraink változhatnak, valamint felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, mely szerint a márciustól októberig tartó időszakban a vendégéjszakák száma minimum 2 éjszaka lehet, kivéve az esküvőket!

Továbbá kérjük Önöket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Liget Rezidencia fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.

Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a 12 évnél fiatalabb gyermekek életkorát szíveskedjenek a megjegyzésben feltüntetni.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni. A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja, valamint anyagi felelősséget vállal az igénybevett szolgáltatások után és az esetleges károkozás után is! Ajánlatkérés esetén a Liget Rezidencia az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának, valamint az foglaló befizetésének elküldése után válik véglegessé.

  2. Foglaló fizetése

  A szállásfoglalás véglegesítéséhez foglaló fizetése szükséges! A Liget Rezidencia a szállásdíj 30 %-át kéri foglalóként megfizetni a Liget Rezidencia üzemeltetőjének az Életmód-Centrum Kft-nek.
  Kérjük vendégeinket, hogy a foglalót a foglalástól számított 3 munkanapon belül szíveskedjenek átutalni. A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé! A határidő lejárta után foglalását töröljük!

  A szállásdíj fennmaradó része a helyszínen érkezéskor készpénzben fizetendő!

  A foglaló fizetésének lehetőségei:

  • Banki átutalással
  • Készpénzes befizetés a közvetlenül a számlavezető bank, az OTP bankfiókban, vezetett számlára
  • Postai csekkes befizetéssel (rózsaszín csekk)

  Banki átutalás esetén a foglalót az alábbi számlaszámra kérjük befizetni:

  • Számlatulajdonos: Életmód-Centrum Kft.
  • Számlavezető bank: OTP Bank
  • Számlaszám: 11735005-20552004-000000000
  • SWIFT kód: OTPVHUHB
  • IBAN kód: HU19 1173 5005 2055 2004 0000 0000

  Átutalás esetén a közlemény rovatba kérjük, tüntessék fel azt a nevet, amellyel a szállást lefoglalták. Figyelem! Ha a befizető más, mint a szállás lefoglalója, akkor kérem, írják rá a közlemény rovatba a szállásfoglaló nevét!

  Készpénzes befizetés közvetlenül a számlavezető banknál, az OTP bankfiókban, vezetett számlára.

  Postai csekkes befizetéssel (rózsaszín csekk):
  Cím: Életmód-Centrum Kft. 6787 Zákányszék, Tanya 239.

  3. Lemondási feltételek

  A foglaló vagy a teljes szállásdíj megérkezésekor visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek! A foglaló befizetésének a határideje: foglalás visszaigazolása után 3 munkanap. Kérem, ügyeljen a befizetési határidők pontos betartására! A foglaló befizetésével megerősített foglalások lemondása esetén az alábbi szabályok érvényesek: Foglalót NEM áll módunkban visszaadni.
  Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezés előtt 20 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett foglaló teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál.

  Amennyiben a vendég az érkezés előtt 20 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a Liget Rezidencia a befizetett foglalót lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett foglaló az Életmód-Centrum Kft. mint üzemeltető tulajdonába kerül, az Élményház a befizetett foglalóért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

  Nem jár vissza a foglaló abban az esetben sem, ha a foglalás időpontja a vendég kérésére módosításra kerül és az új időpont lemondása megfelelne a lemondási feltétekben rögzített feltételeknek.
  A foglalási időpont módosítása, kizárólag IDŐPONT MÓDOSÍTÁSI DÍJ ellenében lehetséges. Időpont módosítás esetén az “időpont módosítási” díj érkezéskor fizetendő, ami 8.000,- Ft/módosítás. A foglalás létszámának vendég kérésére történő csökkentése, az érkezési időpontot megelőző 20. napig lehetséges költségmentesen. 20 napon beüli létszámcsökkentés esetén az eredeti foglalásban szereplő szállásdíj fizetendő érkezéskor. Amennyiben előzetes értesítés nélkül kevesebben érkeznek, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben is a foglalás visszaigazolásában szereplő eredeti összeg fizetendő érkezéskor.

   4. Bejelentkezés és kijelentkezés

   A szálláshelyet érkezés napján 14.00-18.00 óra között lehet elfoglalni és elutazás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni. Eltérő igény esetén kérjük előre jelezzék!
   A Liget Rezidencia a lefoglalt szálláshelyet az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak értékesítésére.
   A szálláshely elfoglalásakor az alábbi adatokat kérjük megadni:

   • Személyes adatok (felnőtt vendégeknél név, lakcím, szül. hely és idő, útlevél vagy szem. ig. szám; gyermekeknél név, szül. hely és idő)
   • A vendég járművének rendszáma
   • Érkezés és elutazás napja
   • 1 db érvényes e-mail cím

   Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy Élményházunkban igénybe vett szolgáltatások és a szállásdíj utáni anyagi felelősség a szálláshely elfoglalásától fenn áll. A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül. Amennyiben a vendég a foglalásában megadott időpontnál korábban szeretné a már elfoglalt szálláshelyet elhagyni, a vendég a foglalás teljes időtartamának megfelelő szállásdíjat köteles megfizetni.

   Felek a jelen feltételekből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés 60 napon belül nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen feltételekből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Szegedi Járásbíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat. 

    Elérhetőségek

    6787 Zákányszék, Tanya 239.
    +36 30 555 3809

    6 + 7 =